Aisab napisał:
Twoje zdanie Marianek, ja uważam jak napisałam, też swoje zjeździłam, a z Tui najwięcej. Swoje też nasłuchałam się od klientów. Więc będę dalej się trzymać, że są przereklamowani w Polsce. Nie wiem tylko po co od razu wyskakujesz jak poparzony i zakładasz, że nie mam o czymś pojęcia, wyluzuj człowieku
jestesm wyluzowany skarbie nawet nie wiesz jak bardzo : )
Skoro piszesz głupoty, to trzeba je prostowac....
wiedz,ze zawsze moze na mnie liczyc : )
Ja z tui nigdy w zyciu nie miałem zadnych najmniejszych poroblemów, wiec daje głowe za nich!
A ze jakies mameły sie skarzą, to norma >poltuny jak zapłacą 3 tys euro za 2 tyg, to obsługa powinna kapelusze polerowac(panom), a panie po stopach całowac,itp.....
ITAKA > wylot z wwy 10.00 > wszyscy w samolocie planowo i na czas(jak nigdy) >po czym pani stewardesa onformuje,ze mamy opóznienie i musimy poczekac az inne samoloty m.in z klienatami Tui wystartują > ale zeby jakos panstwu umilic czas rozpoczynamy sprzedaz napojów i przekąsek
To samo przy odprawie np.w Turcji > Dla Itaki jedno stanowisko dla 200osób, podczas gdy Tui odprawia swoich klientów w dwóch stanowiskach......
Samolot > Dla itaki jakis obskórny lat 15,z obsługą z Czech (Ahoj) : )), a Tui podstawia piekny czarter max 2 lata z polską obsługą i masą miejsca na nogi
Mam milony przy ładów na to ze TUI jest the best!
A ze ciebie zwolnili, bądz potraktowali nie tak jak bys chciała, to nie wieszaj psów!
Mam nadzieje,ze w nowej firmie bedziesz traktowana jak Bogini......
Tui pisze w ofercie sprzedazy PARWDE i nie owijąją jak jest na miejscu!
Itaka i reszta sciemnia jak tylko moze, usuwając nawet niepochlebne komentarze, tych których oszukali i zostawiają tylko te przychylne, pisane przez siebie.....
Jesli mówie nie prawde to poprosze o dowody/linki do lepszych ofert od TUI.....
Lepszych hoteli, godzin wyl/przyl, transferów, rezydentów (z których nie korzystam),opieki medycznej(zwrotów),etc........
Spokojne wakcje i w pełni profesjonalne spedzisz tylko z TUI
Sa tez wyjątki z innych, ale niezbyt czesto .....