Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2115 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Aisab napisał:

Ale myślę, że o niebo lepiej będzie wykupić wakacje tutaj na miejscu, choć nie wypowiadam się, nie byłam, nie sprawdzałam jeszcze, za 'nowa' jestem

Czesto mozna znalezc fajne oferty.

www.solfaktor.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Aisab)
Początkujący
złożyłam tam cv póki co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Aisab napisał:
złożyłam tam cv póki co

Powinszowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Aisab napisał:
Tui jest przereklamowane, nie wiem jak tu (Star Tour), ale polskiego nie polecam. Siedzę w turystyce zawodowo, pracowałam w Tui w Polsce, może to dlatego
Rodzinom z dziećmi polecam Wyspy Kanaryjskie

kolezanka to chyba zawodowo pojecia nie ma o TUI w PL.....
Jezdziłem juz ze wszytskimi mozna powiedziec, ale tak jak z TUI nie było nigdzie!
Mogłem tylko popatrezc na pokoje gosci z TUI przechodzac korytarzem....
Byłem z Itaką i nawet nie maja tych samych pieter, widoków, etc......
Wiec niech kolezanka farmazonów nie pisze!
Jedynie co mogło sie równac z TUI to Alfa star (swego czasu) mieli najlepszą oferte na Egipt.....
Eximy, Grecosy, i reszta fajansiarzy moze pomarzyc o hotelach, pietrach, skrzydłach w hotelu,itp jakie ma w ofercie TUI !!!
Jesli chcecie kołtuny spedzic zajebisty urlop, to tylko z TUI !

Chciałem dodac tylko,ze nalezy do klientów mniej wymagających, ale chce dostac na miejscu to za co zapłaciłem jeszce w kraju!
A wiele pseudo biur robi w chuja poltunów, bo ci albo jezyka nie znają, albo na codziec mieszkają w piwnicach i wszystko im jedno.....
Jesli ktos chce sie zabawic to polecam wpisanie np: Grecja z Tui i Grecja z np: Exim....
po 15min wszystko bedzie jasne > jakosc hoteli i transeru bije na łeb te smieszne biura!
Exim > basen 100m2,plaza 500m za ruchliwą ulicą, all do 21/22
Tui > baseny o pow 1200m2, plaza dla gosci hotelowych oddalona 50m od hotelu i ultra all inclusiv....
pytania????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
w egipcie bylem z Rainbow,i w nie bylo wiele powodow do narzekania,rezydent egipcjanin,plynnie mowil po polsku,moze slaba organizacja czasu ,ale to juz bez problemu mozna bylo sobie samemu zorganizowac.ogolnie bez niespodzianek bylo,
poza jedna mila zamiast pokoju dostalismy 4 osobowy bungalow,na dwoje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Aisab)
Początkujący
Twoje zdanie Marianek, ja uważam jak napisałam, też swoje zjeździłam, a z Tui najwięcej. Swoje też nasłuchałam się od klientów. Więc będę dalej się trzymać, że są przereklamowani w Polsce. Nie wiem tylko po co od razu wyskakujesz jak poparzony i zakładasz, że nie mam o czymś pojęcia, wyluzuj człowieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ja testuję Itakę w tym roku co będzie to się okażę ale jestem dobrej myśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Aisab)
Początkujący
Z Itaką nie jest źle, ale koniecznie upewnij się co do godzin przelotu, bo mają mistrza w zmianach. Udanego wypoczynku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Dziękuje Aisab będę sprawdzać na chwilę obecną wylot o 16:05 zobaczymy co będzie dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Aisab napisał:
Twoje zdanie Marianek, ja uważam jak napisałam, też swoje zjeździłam, a z Tui najwięcej. Swoje też nasłuchałam się od klientów. Więc będę dalej się trzymać, że są przereklamowani w Polsce. Nie wiem tylko po co od razu wyskakujesz jak poparzony i zakładasz, że nie mam o czymś pojęcia, wyluzuj człowieku

jestesm wyluzowany skarbie nawet nie wiesz jak bardzo : )

Skoro piszesz głupoty, to trzeba je prostowac....
wiedz,ze zawsze moze na mnie liczyc : )
Ja z tui nigdy w zyciu nie miałem zadnych najmniejszych poroblemów, wiec daje głowe za nich!
A ze jakies mameły sie skarzą, to norma >poltuny jak zapłacą 3 tys euro za 2 tyg, to obsługa powinna kapelusze polerowac(panom), a panie po stopach całowac,itp.....
ITAKA > wylot z wwy 10.00 > wszyscy w samolocie planowo i na czas(jak nigdy) >po czym pani stewardesa onformuje,ze mamy opóznienie i musimy poczekac az inne samoloty m.in z klienatami Tui wystartują > ale zeby jakos panstwu umilic czas rozpoczynamy sprzedaz napojów i przekąsek
To samo przy odprawie np.w Turcji > Dla Itaki jedno stanowisko dla 200osób, podczas gdy Tui odprawia swoich klientów w dwóch stanowiskach......
Samolot > Dla itaki jakis obskórny lat 15,z obsługą z Czech (Ahoj) : )), a Tui podstawia piekny czarter max 2 lata z polską obsługą i masą miejsca na nogi
Mam milony przy ładów na to ze TUI jest the best!
A ze ciebie zwolnili, bądz potraktowali nie tak jak bys chciała, to nie wieszaj psów!
Mam nadzieje,ze w nowej firmie bedziesz traktowana jak Bogini......

Tui pisze w ofercie sprzedazy PARWDE i nie owijąją jak jest na miejscu!
Itaka i reszta sciemnia jak tylko moze, usuwając nawet niepochlebne komentarze, tych których oszukali i zostawiają tylko te przychylne, pisane przez siebie.....
Jesli mówie nie prawde to poprosze o dowody/linki do lepszych ofert od TUI.....
Lepszych hoteli, godzin wyl/przyl, transferów, rezydentów (z których nie korzystam),opieki medycznej(zwrotów),etc........
Spokojne wakcje i w pełni profesjonalne spedzisz tylko z TUI
Sa tez wyjątki z innych, ale niezbyt czesto .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok